EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

Crema mitja hectàrea de vegetació forestal a Llorac

Hi han treballat cinc dotacions terrestres i un mitjà aeri

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han donat per extingit l'incendi de vegetació forestal que aquesta tarda ha afectat la rasa de les Boixeteres, al terme municipal de Llorac. Segons ha informat aquest cos d'emergència, han treballat en les taques d'extinció cinc dotacions terrestres i un mitjà aeri. L'avís de foc s'ha rebut a les 15.07 hores i segons les primeres estimacions, hauria afectat uns 550 metres quadrats de vegetació forestal.

  

Incendi a la carretera de Picamoixons

La comarca veïna de l'Alt Camp també s'ha vist afectada per incendis aquest mes d'agost. El passat dimarts 21 d'agost, els Bombers de la Generalitat van treballar per extingir un incendi que afectava els marges de la carretera de Picamoixons, a Valls. Els serveis d'emergència van rebre l'avís del foc a les 14.24 hores i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres unitats terrestres dels Bombers.

 

Efectius dels Bombers de la Generalitat van treballar durant més de dues hores per tal d'extingir les flames. En total es van calcinar uns 300 metres quadrats de vegetació als marges de la carretera. No es va tallar la via en cap moment.

 

Un incendi a Cabra del Camp va afectar 9,5 hectàrees de vegetació  

Per altra banda, l'incendi forestal de Cabra del Camp del passat 9 d'agost finalment va afectar 9,5 hectàrees de vegetació, segons els càlculs que van realitzar els Agents Rurals. L'incendi es va iniciar cap a les 13.30 hores en una zona propera al quilòmetre 23 de la C-37.

 

Concretament, va començar a un paratge situat a prop del Mas Balenyà i va progressar per un barranc direcció nord. Les flames van obligar a desallotjar, com a mesura preventiva, quinze persones i tres animals de la urbanització Mas del Plata, concretament dels carrers Querol, Montblanc, Jorba i Tremp.