Imatge d'arxiu de la Festa Major de Vimbodí i Poblet 2020

Vimbodí i Poblet engega la Festa Major amb totes les mesures de seguretat sanitàries

El municipi de la Conca de Barberà ha posat una normativa per a tots els actes

Vimbodí i Poblet ha donat el tret de sortida a una Festa Major amb la satisfacció de la ciutadania que s'ha retrobat en aquests actes festius on s'ha mantingut en tot moment les distàncies de seguretat durant la primera jornada d'unes festes locals que, enguany, estan marcades per la crisi sanitària.

Aquest dijous s'ha viscut la primera jornada amb la Tronada d'Inici de Festa Major; l’Ofici Solemne de Festa Major i el vermut posterior, a migdia, i el Pregó de Festa Major, a càrrec del mestre i director de l’escola Octavio Paz de Barcelona, Xavier López i Ortín. L'agenda d'actes de la jornada va finalitzar amb la inauguració de les exposicions de fotografia i pintura i el concert del cantautor David Potau.

La Festa Major 2020 és totalment inclusiva amb activitats adreçades a tota la família i amb totes les mesures perquè sigui del tot segura. En aquest sentit, per tal de mantenir les mesures de prevenció sanitària, s'ha de seguir una normativa de prevenció en tots els actes de la festa.

  • És obligatori l’ús de mascareta per a assistir a qualsevol dels actes programats.
  • Cal tenir cura de la higiene i rentar-se les mans sovint. S’aconsella utilitzar gel hidroalcohòlic.
  • S’ha de mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres i evitar les concentracions i aglomeracions.
  • Es recomana anar amb antelació als actes, per tal de facilitar l’entrada i l’acomodament. 
  • En els actes, s’ha de respectar la disposició de les cadires, que asseguren la distància de seguretat.
  • La majoria d’actes es realitzen en espais oberts per tal de fer complir els requisits de seguretat i de distància social. Així mateix, compten amb limitació de l’aforament.

Es pot modificar la Festa Major

Durant aquests dies de Festa Major, l’organització es reserva el dret a introduir les modificacions que siguin necessàries en el calendari d’actes per a preservar la salut i el benestar dels vimbodinencs i vimbodinenques. 

«El nostre objectiu és que la seguretat es mantingui per damunt de tot, pel que hem organitzat activitats que permeten mantenir les distàncies de seguretat i en les que caldrà fer servir mètodes com l’adequada higiene de mans i la mascareta, entre altres», recorden des de l’Ajuntament del municipi.


Comentaris