GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tret de sortida de la Fira de Sarral

Sarral ha presentat els capgrossos d'alabastre i ja queda inaugurat el recinte firal
Imatge dels nous capgrossos d'alabastre de Sarral | B.H.

 

Sarral ha donat el tret de sortida de la Fira de Sarral aquest matí, a les 9.30 h, a la plaça de l'Església. Acompanyats per una mica d'aire fred matinal, s'han anat muntant les diverses paradetes de la fira i, a poc a poc, els veïns s'han anat aplegant davant de la Casa de la Vila esperant que sortissin els capgrossos per començar la cercavila.

 

Després de la presentació dels capgrossos, ha començat una cercavila | B.H.

 

Capgrossos d'alabastre

La Fira de Sarral és un dels esdeveniments populars més importants de la comarca. Enguany, a més a més, coincideix amb la cloenda de l'Any de l'Alabastre de Sarral. En el marc d'aquest acte de cloenda, s'han presentat els nous capgrossos d'alabastre, els quals han acompanyat a la resta de figures del municipi en una cercavila fins al passeig del VIII Centenari, on s'ha celebrat l'esmorzar firaire a base de pa i llonganissa acompanyats de vi.

 

Queda inaugurat el recinte firal de la Fira de Sarral | B.H.

 

La Fira de Sarral

Des de la Casa de la Vila fins a l'esmorzar firaire, el recorregut de la cercavila també ha servit per anar veient les diverses paradetes de la fira, que al voltant de les 10.00 h ja estaven en funcionament. A la fira podem trobar pastes, formatges, olis, fruita, embotits, roba, sabates, ceràmica, vins i molt més. És una gran ocasió per adquirir productes de tota mena alhora que gaudim d'un passeig pel poble de Sarral. Durant tot el matí, a la plaça de l'Església, els assistents podran degustar les especialitats vinícoles locals i a Vins i Caves Rosa Maria Torres, també es podran fer degustacions.

 

Les activitats seguiran durant tot el dia, amb demostracions artesanals, exposicions, una trobada de cotxes antics, visites guiades i, des de les 19.30 h fins a la matinada, música i ball per als més engrescats. A més, us recordem que durant tot el dia de la fira podeu anar penjant les vostres fotos a Instagram amb l'etiqueta #firasarral2018 per participar en un concurs d'Instagram. Les tres millors seran premiades i s'atorgarà un premi més especial a la foto més alabastrera.

 

Al acabar la cercavila, s'ha celebrat l'esmorzar firaire amb pa, llonganissa i vi | B.H.