Obertes les inscripcions per les botigues que vulguin participar en la nova edició del Brickània de Montblanc

Hi ha temps fins al 28 de febrer. Els establiments interessats han d’omplir un formulari i presentar documentació diversa

El Brickània, el festival de Lego de Montblanc se celebrarà els dies 8 i 9 de juny a la capital de la Conca de Barberà, on es podran veure els diorames més originals i adquirir productes d'aquesta marca a l'antiga església de Sant Francesc, al claustre anexe i a altres llocs de la vila, que també acullen activitats relacionades amb la fita. 

Per tal de començar a escalfar motors, els establiments que vulguin participar i formar part del festival, ja ho poden demanar.  S'han obert les inscripcions adreçades a botigues interessades a vendre productes de Lego durant la celebració del Brickània. 

Segons han informat des de l'ajuntament de Montblanc, el termini per presentar la sol·licitud  finalitza l'últim dia del mes de febrer, el 28. 

Així doncs, els establiments interessats a vendre productes Lego a Brickània 2019 han de presentar una sol·licitud electrònica a l'Ajuntament de Montblanc  a través d'un formulari d'inscripció que està disponible a la pàgina web del festival.

Requisits que es demanen per participar

També es demana als interessats una fotocòpia del DNI  del titular de l'establiment, una certificació d'alta en l'Impost sobre activitats econòmiques del titular, justificació que acrediti que s'està al dia en les obligacions tributàries amb Hisenda i Seguretat Social.

El propietari també haurà de justificar davant el consistori montblanquí que està donat d'alta i al corrent del pagament en el règim de la Seguretat Social corresponent, tant respecte al titular com amb els seus treballadors, un breu currículum on s'indiquin fires,  festivals i exposicions de Lego on s'hagi participat i explicació del tipus de producte a la venda i fotografies d'estands que acreditin la participació en esdeveniments d'aquest tipus.

A l'hora d'escollir les botigues participants, l'organització tindrà en compte l'experiència acreditada en esdeveniments d'aquest tipus, la qualitat i varietat del material a la venda i rotació en la participació, descartant aquells que hagin participat en dues edicions consecutives en cas de rebre més sol·licituds que places disponibles.

Els establiments escollits rebran un plànol amb la seva ubicació, i el nombre de botigues participants mai serà inferior a quatre ni superior a sis.