GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El joc de rol ‘La Pastanaga assassina’ arriba a Vilaverd

El mural a l'entrada de Vilaverd. | CCCB

 

'La Pastanaga assassina' és un divertit joc de rol que no deixa ningú indiferent. Aquesta és l'última iniciativa per a joves de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilaverd per dinamitzar la darrera setmana de juny i primera de juliol, coincidint amb la Setmana de la Joventut del poble.

  

Aquesta activitat, que s'organitza en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i l'Associació Juvenil Vilaverd m'agrades, és un joc de rol que consisteix a ‘matar’ als adversaris tocant-los l'esquena suaument amb una pastanaga. Tots els participants són víctimes i assassins, per tant, cada jugador té com a objectiu una víctima a qui eliminar del joc i, al mateix temps, cada un d'ells és víctima d'un altre jugador.

  

El 24 de juny comença el joc a Vilaverd

L'inici del joc serà el 24 de juny a les 12.00 hores, amb el toc del campanar del poble. El joc finalitzarà quan només quedi un supervivent o el 5 de juliol a les 12.00 hores. Hi haurà tres premis: el primer premi serà per a l'última persona supervivent i consistirà en un sopar per a dues persones a la piscina municipal de Vilaverd i una cistella de productes locals. El segon i tercer premi consistiran en una cistella de productes locals i serà per a l'assassí o assassina més eficaç, és a dir, el que ha eliminat més víctimes, i per la millor esquela.  

  

El període d'inscripció finalitza el dilluns, 17 de juny i per poder-hi jugar cal viure a Vilaverd o passar-hi la major part del temps durant les dues setmanes de durada del joc. També cal acceptar i respectar les normes i les bases del joc. L'edat mínima per participar és 16 anys (nascuts l'any 2003). A banda, els menors de 18 anys hauran d'aportar una autorització del pare, mare o tutor/a legal que podran sol·licitar a l'Ajuntament de Vilaverd. Per a més informació es pot contactar amb l'organització a través del Whatsapp 606 303 917.

 

'La Pastanaga assassina' és un exitós joc que ja s’ha dut a terme en altres municipis de la Conca de Barberà amb anterioritat, com l’Espluga de Francolí o Santa Coloma de Queralt.