Juan de la Rubia inaugura el Festival Internacional d’Orgue de Poblet

Serà aquest dissabte amb un repertori que inclou obres de Bach, Brahms i Mendelssohn. De la Rubia és l'Organista Titular de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona
L'esplanada del Monestir de Poblet. | MqB

L'organista Juan de la Rubia serà l'encarregat d'inaugurar l'edició d'enguany del Festival Internacional d'Orgue de Poblet, aquest dissabte, 19 d'octubre, a les 20.45 hores. El repertori escollit per a l'ocasió inclou obres de Bach, Brahms i Mendelssohn, a més d'improvisacions, gènere en què aquest intèrpret destaca de manera especial.

Juan de la Rubia és l'Organista Titular de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Natural de la Vall d'Uixó (Castelló), ha actuat als principals escenaris d'Europa, així com a l'Amèrica llatina i Àsia, amb una excel·lent acollida del públic i la crítica. De la Rubia coneix bé l'orgue Metzler de Poblet, ja que l'any 2016 el va escollir per enregistrar el seu disc ‘Bach’. 

  

Els altres concerts del Festival

La setena edició del Festival Internacional d'Orgue de Poblet permetrà gaudir de tres destacats organistes que pertanyen a tres generacions i tres escoles diferents. A més de Juan de la Rubia, Thiemo Janssen i la jove Mona Rozdestvenskyte en seran els convidats.

Els propers concerts tindran lloc els dissabtes 26 d'octubre i 9 de novembre, i tindran la figura de Johann Sebastian Bach com a comú denominador.

"👉L’exposició itinerant ‘Connecta’t al voluntariat’ arriba a Solivella" "🙌Bona participació en les visites als paisatges de la Guerra Civil de la Conca de Barberà"