GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris de paper de Tarragona d'avui

La Generalitat atorga a Montblanc la concessió definitiva de l'emissora de l'FM

Fins ara restava en situació de provisionalitat

El Govern de la Generalitat ha acordat atorgar a l'Ajuntament de Montblanc la concessió definitiva per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal, la qual restarà substituïda per un règim de gestió directa amb el dret d'utilitzar l'espai radioelèctric corresponent i subjecta al compliment de les previsions contingudes al títol III de la Llei 22/2005, de 29 de desembre. També s’han adjudicat concessions als ajuntaments de Besalú (Garrotxa), Lloret de Mar (Selva) i Sant Carles de la Ràpita (Montsià).

L'acord del Govern de la Generalitat resol aquesta concessió, que fins ara restava en situació de provisionalitat, atenent que correspon al Govern de la Generalitat atorgar aquesta concessió, i que la instal·lació de l'emissora esmentada s'adiu al projecte aprovat al seu dia, a les especificacions tècniques d'aplicació, ha superat la inspecció preceptiva i ha obtingut de l'administració competent l'autorització de la posada en servei.

 

30 anys d’història de Ràdio Montblanc

Amb més de 30 anys d'història, Ràdio Montblanc és l'emissora municipal de la capital de la Conca de Barberà. Una ràdio amb vocació de servei púlbic i adreçada als montblanquins ia tota la comarca. L'objectiu de l'emissora és informar de tot allò que passa al municipi i entretenir, amb una programació diversa i variada de continguts informatius, però també d'entreteniment i divulgació. A més, Ràdio Montblanc forma part de La Xarxa de Comunicació Local, per la qual cosa es nodreix de continguts i també n'aporta a la resta d'emissores locals del país, que formen una potent xarxa de comunicació local.

Els estudis

Ràdio Montblanc compta amb dos estudis, el central, que és on es fan tots els programes, i també un segon estudis per fer-hi gravacions. També compta amb una redacció, que ocupa la part central dels estudis, i un arxiu musical amb centenars de cd's i vinils. A més, disposa d’una sala tècnica i una sala de reunions.