GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les llistes electorals de les eleccions municipals 2019 a la Conca de Barberà

Aquest dimecres s'han fet públics els noms dels integrants de totes les candidatures de cara als comicis del mes de maig
A la Conca de Barberà es disputarà l'alcaldia a 22 municipis. | arxiu

 

Aquest dimecres, 24 d'abril, acomplint els terminis que indica la legislació vigent, la Junta Electoral ha fet públiques totes les candidatures presentades per a les eleccions municipals que s'han de celebrar el proper 26 de maig.

 

Ara, les formacions tenen 48 hores de termini per resoldre errors que puguin presentar els noms dels seus candidats i la publicació definitiva, tal com sortiran les paperetes el dia dels comicis, es farà el proper dimarts, 30 d'abril. Ara bé, aquest dimecres s'han desvelat totes les 'cartes' per al 26 de maig: ja són públics els noms de totes les persones que integren les candidatures.

 

Els municipis amb més candidatures a la Conca són Montblanc i l'Espluga de Francolí

En el cas de la Conca de Barberà, Montblanc i l'Espluga de Francolí de Francolí són els dos municipis amb més candidatures, amb un total de quatre per a cada poble. A Santa Coloma de Queralt i a Sarral, per exemple, n'hi ha tres per municipi. Dels 22 pobles que formen la comarca, n'hi ha 10 on només es presenta una sola candidatura a l'alcaldia com el cas de Conesa o Solivella, per exemple. 

 

Si mirem poble per poble, hi ha força llocs on l'actual alcalde o alcaldessa torna a repetir com a cap de llista, com és el cas de Senan, Sarral o Montblanc, entre d'altres, però també hi ha llocs on es presenten cares noves, com és el cas de l'Espluga de Francolí, on l'actual alcalde, David Rovira, no repeteix com alcaldable, però sí que tanca la llista de Junts per l'Espluga de Francolí. 

 

Totes les llistes de tots els pobles de la Conca de Barberà a les eleccions municipals 2019

 

Barberà de la Conca

Blancafort

Conesa

L'Espluga de Francolí

Forès

Les Piles

Llorac

Montblanc

Passanant i Belltall

Pira

Pontils

Rocafort de Queralt

Santa Coloma de Queralt

Sarral

Savallà del Comtat

Senan

Solivella

Vallclara

Vallfogona de Riucorb

Vilanova de Prades

Vilaverd

Vimbodí i Poblet

 

Les llistes electorals de les eleccions municipals 2019 a tota la demarcació de Tarragona