Antiga caserna de la Guàrdia Civil de l'Espluga

Urbanisme aprova reconvertir la caserna de la Guàrdia Civil de l'Espluga en habitatges de lloguer social

Les obres tenen un cost de 7.500 euros

La Comissió d'Urbanisme  de Tarragona ha aprovat aquest divendres una modificació  del planejament municipal de l’Espluga de Francolí que permetràreconvertir l’antiga caserna de la Guàrdia Civil en habitatges de  lloguer social. Construïda als anys 70, amb una alçada de planta baixa i tres plantes més, l'edifici ja s'havia destinat a habitatge de les famílies d'agents del cos.

L'Ajuntament, que el va adquirir fa temps, vol ara destinar una part de la planta baixa  a equipaments i la resta, prèvia rehabilitació, a habitatges socials en règim de lloguer. La Comissió ha aprovat definitivament el canvi de qualificació urbanística del solar, passant de sistema d’equipaments, seguretat i defensa a habitatge de protecció pública.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per altra banda, les obres es preveuen dur a terme durant aquest any amb la dotació pressupostària de  7.500 euros que ja contempla el pressupost d'enguany, aprovat en un ple municipal anterior.