consell-comarcal-conca

Magí Trullols és elegit nou president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El proper dilluns es preveu realitzar el Ple on s'aprovarà el nou cartipàs del Consell

El colomí Magí Trullols ha estat elegit nou president del Consell Comarcal en el Ple de constitució que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre a la seu montblanquina del Consell de la Conca de Barberà. Durant el Ple es va constatar també el nou govern d'unitat dels quatre grups polítics amb representació al Consell Comarcal (ERC, Junts per Catatalunya, FIC i PSC).

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

  

En el seu parlament el nou president ha destacat la col·laboració de tots els grups polítics i els grans reptes que la comarca té per endavant durant aquest mandat. En aquest sentit, va assenyalar com a objectius estratègics del seu mandat el subministrament d'aigua als pobles de la Baixa Segarra, la millora de la xarxa viària de la comarca i de telecomunicacions i revertir la pèrdua demogràfica que s'està produint en aquests moments als pobles de la Conca de Barberà.

Pel que fa als serveis del Consell Comarcal, ha destacat el nou contracte per a la recollida de les escombraries municipals, que ha d'entrar en funcionament l'any vinent: i la millora dels serveis que es presten a la gent gran de la comarca, un grup de població cada cop més nombrós degut a l'envelliment general que s'està patint.

  

Trullols, del grup polític de la FIC, ha obtingut el vot favorable de tots els consellers comarcals, llevat d'un únic vot en blanc. D'aquesta manera s'ha posat  en pràctica l'acord presentat la setmana passada per ERC i la FIC per a la gestió del Consell Comarcal de la Conca. Amb l'elecció de Trullols es repeteix la fórmula de l'anterior mandat, quan el llavors alcalde de Pira i membre de la FIC, Josep Pijoan, va compartir presidència amb el regidor d'ERC de Montblanc Francesc Benet.

magí-trullols
Trullols, del grup polític de la FIC, ha obtingut el vot favorable de tots els consellers comarcals, llevat d'un únic vot en blanc | Cedida

 

Magí Trullols és actualment regidor de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt per la Federació d'Independents de Catalunya (FIC),  municipi del qual n'havia estat alcalde aquests darrers quatre anys. En l'anterior mandat havia estat ja conseller comarcal i concretament responsable de l'Area de Benestar Social.