Montblanc acollirà la XXIV trobada de Casals de la Gent Gran de la Conca de Barberà

Serà el 15 de juny i comptarà amb la presència de persones de diversos municipis de la comarca
Imatge de la trobada de la gent gran 2018 | Cedida

 

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà ha escollit Montblanc com a municipi per celebrar la XXIV Trobada de Casals de la Gent Gran de la Comarca, una trobada anual que compta amb la participació de persones vingudes des de diversos municipis.

 

La jornada tindrà lloc el 15 de juny. Per a aquesta data, l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc, com a amfitriona de la trobada, ha preparat una visita guiada pel municipi que portarà les persones pel pas de ronda de la muralla, al museu de pintura del pintor Palau Ferré, a conèixer el teginat de l'església de Sant Miquel i a escoltar un concert d'orgue a l'església de Santa Maria, entre altres activitats. La jornada continuarà amb un dinar de germanor al local de l'Associació, un sorteig de diversos obsequis i ball en directe.

 

Ja es poden adquirir els tiquets per participar en la trobada

Les persones que vulguin participar en aquesta trobada poden adquirir els tiquets a l'associació de gent gran del seu municipi fins al dia 7 de juny.

  

Aquesta trobada està organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc i el Consell Consultiu de la Gent Gran amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Hi col·laboren també CaixaBank, Carles Andreu, Rafael Cuevas i la DO Conca de Barberà.

 

La Conca de Barberà participarà en el 8è Congrés de Gent Gran de Catalunya

D'altra banda, el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà ha celebrat recentment un acte previ abans del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya. En aquest acte, s’ha escollit a dues persones que representaran la comarca el 25 d'octubre al Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages, on tindrà lloc el Congrés.

 

Més notícies de la categoria Conca de Barberà