GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc renova el conveni per gestionar les colònies de gats al carrer

El principal àmbit d'actuació d'aquesta gestió serà el carrer Escultor Belart
Renovació del conveni entre l'Ajuntament de Montblanc i Gat i Gos. | Cedida

 

L'Ajuntament de Montblanc ha decidit renovar per un any més el conveni establert amb l'associació Gat i Gos per a gestionar les colònies de gats de carrer al municipi, segons han informat des del consistori montblanquí. El principal àmbit d'actuació d'aquesta gestió serà el carrer Escultor Belart.

 

Segons estableix el conveni, els membres de l'associació Gat i Gos que s'encarreguin de la gestió i l'alimentació de colònies de gats de carrer i, també, de gossos perduts, hauran de disposar d'un carnet personal i intransferible expedit per l'Ajuntament de Montblanc. L'esmentat carnet haurà de ser exhibit a qualsevol agent de l'autoritat que ho sol·liciti.

 

L'associació Gat i Gos té com a objectiu principal ajudar a dignificar la vida dels animals de companyia del carrer, en concret els gats i els gossos, i promocionar el civisme en el terme de Montblanc. Les activitats que volen dur a terme amb la seva tasca són: l'acollida temporal, sempre que es pugui, dels gats i gossos que es trobin al carrer procurant el retorn als seus propietaris o una adopció responsable i organitzar i controlar les colònies de gats a la capital de la Conca de Barberà.

 

Alcover també ha posat mesures per controlar les colònies de gats

D'altra banda, en el marc de la segona fase de la campanya de control de les colònies de gats a la via pública, l'Ajuntament d'Alcover, en aquest cas, ha delimitat i col·locat fa pocs dies fins a cinc punts d'alimentació autoritzats que són gestionats per persones voluntàries acreditades. Aquests s'han instal·lat en diferents carrers i indrets del poble escollits estratègicament perquè no interfereixin en la convivència amb les persones.

 

Des de l'Ajuntament alcoverenc es recorda que està prohibit alimentar els animals a la via pública, tret d'aquelles persones autoritzades, i que l'incompliment de la normativa permetrà aplicar sancions de manera contundent.