Els Mossos ja treballen per identificar si el cos aparegut ahir a Montblanc és d'una víctima dels aiguats

Encara hi ha tres persones desaparegudes arran de les pluges torrencials que van devastar la Conca
Els cossos d'emergències pentinen aquest diumenge el tram final del riu Francolí | ACN

Els Mossos d'Esquadra ja han iniciat els treballs d'identificació per tal de confirmar a qui pertanyen les restes humanes que el gos de rescat Miki va localitzar aquest dissabte a Montblanc, en un punt allunyat de la llera del riu Francolí i on encara no s'havia buscat en profunditat. El cos podria ser d'una de les tres persones que encara consten desaparegudes arran dels forts aiguats que van devastar la conca de Barberà a finals d'octubre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Aquest dissabte al matí es van reprendre les accions de recerca a la zona de la mà de sis unitats canines desplaçades a la zona, una setmana després que els Bombers anunciessin que suspenien tot desplegament en entendre que «nosaltres ja no podem fer més». La represa de la recerca va traduir-se en la ràpida troballa del cos a la zona afectada per la riuada, pels volts de migdia.

Tres persones encara romanen desaparegudes des de la nit de la riuada a la Conca de Barberà

Després d'uns primers dies de recerca exhaustiva arreu del territori, encapçalada per centenars de professionals i voluntaris, es va aconseguir trobar i identificar alguna de les víctimes desaparegudes dels aiguats, però no totes. Encara resten tres persones per localitzar, a expenses de confirmar si el cos trobat fa escasses hores a Montblanc correspon a alguna d'elles.

També et pot interessar

"🔴 A judici un clan familiar de Montblanc acusat de blanquejar diners per contraban" "🚨Els Bombers han tardat quatre hores a rescatar el cos trobat a Montblanc"