Aparador de l'oficina del Baix Penedès

La Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, present a l’Aparador Jove del Baix Penedès

Laia Roca Trullols, de Santa Coloma de Queralt, va ser l'artista convidada a exposar la seva obra a la 17a edició

Les obres exposades a la Mostra d'Art Jove  de la Conca de Barberà  que impulsa l'Oficina Jove de la Conca i que va tenir lloc el passat mes de desembre, es poden veure, fins al dia 13 de juny, a l'aparador jove Baix Penedès, instal·lat a l'Oficina Jove del Baix Penedès, al Vendrell.

Laia Roca Trullols, de Santa Coloma de Queralt, va ser l'artista convidada a exposar la seva obra a la 17a Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà i, ara, la seva obra es pot veure, durant uns dies a l'Oficina Jove del Baix Penedès, que organitza un esdeveniment semblant: L'Aparador del Jove Baix Penedès.

Aquesta col·laboració entre ambdues oficines permet l'organització d'aquesta activitat intercomarcal, que vol impulsar un intercanvi de les obres de joves artistes per tal d'ampliar els seus horitzons. Més endavant, es preveu que l'obra d'una persona jove artista de la comarca del Baix Penedès pugui exposar al pati del Palau Alenyà paral·lelament. La inauguració oficial de la mostra tindrà lloc demà dijous, dia 3 de juny, a les 10.30 h, a l'Oficina Jove del Vendrell.

La  Mostra d'Art Jove de la Conca  és una iniciativa que té per objectiu aplegar un conjunt d'obres d'una persona jove artista de la Conca per tal de descobrir la seva tècnica i conèixer la seva concepció de l'art, alhora que es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l'art i la cultura. Fins ara, 19 joves de la Conca de Barberà ja han pogut donar a conèixer la seva obra amb aquesta iniciativa.