GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc estrena aparcaments a la Muralla de Santa Tecla

S'han creat 16 places d'aparcament en bateria diagonal per a cotxes, una de les quals és per a vehicle adaptat. També s'han començat a asfaltar diversos carrers de la vila
Nous aparcaments de la Muralla de Santa Tecla de Montblanc. | Cedida

 

Montblanc estrena una nova zona d'aparcament en un punt molt transitat del municipi. Això és gràcies al fet que ja han acabat les obres d'ordenació d'alguns aparcaments de la Muralla de Santa Tecla, concretament els que estan situats entre la Ferreteria Montblanc i la gasolinera.

 

Aquestes obres han consistit en la creació de 16 places d'aparcament en bateria diagonal per a cotxes, una de les quals és per a vehicle adaptat.

 

El pressupost de realització d'aquests treballs ha estat de 17.520,68 euros, i ha inclòs les demolicions i treballs previs, el ram de paleta, l'enllumenat i mobiliari urbà, la gestió de residus, i el pla de seguretat i salut.

 

Reasfaltat a diversos carrers de Montblanc

D’altra banda, també han començat les obres de manteniment i reasfaltat de diversos carrers del municipi. Els carrers que quedaran afectats per aquestes obres són els següents: Pintor Potau, avinguda Mare de Déu de Montserrat, l'entrador a la zona esportiva, l'aparcament a l'antic moll del Sindicat i un tram del carrer Monestir de Poblet.

 

Pel que fa al carrer Pintor Potau, s'actuarà en una superfície total de 1.310,95 metres quadrats. En el cas de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat s'actuarà en superfície total de 2.225,83 metres quadrats.

 

Reasfaltat del carrer Pintor Potau de Montblanc. | Cedida

 

L'entrador a la zona esportiva en què s'actuarà té un tram de 66,51 metres lineals i 8 metres d'amplada mitjana, amb una superfície total de 587,77 metres quadrats. L'aparcament a l'antic moll del Sindicat té 34,62 metres lineals i 4,40 metres d'amplada mitjana, amb una superfície total de 162,80 metres quadrats.

 

Finalment, el tram del carrer Monestir de Poblet en què s'actuarà suposa una superfície total de 107,70 metres quadrats. Aquestes obres tenen un pressupost total de 46.585 euros.

 

També et pot interessar: