Obertes les inscripcions al V Campus esportiu de Sarral

L'ajuntament designarà una persona com a responsable de seguretat

L'Ajuntament de Sarral obre les inscripcions per al seu Campus esportiu, que tindrà lloc del 6 de juliol al 14 d'agost. Durant sis setmanes els infants i joves del municipi podran gaudir del campus que els acollirà «perquè visquin un estiu ple d’emocions i diversió».

Les activitats del Campus, que es realitzaran durant el matí, comptant amb servei d'acollida durant el matí i al migdia, estaran separades en dues modalitats. La primera modalitat, que està pensada per als més petits , des de P3 fins a sisè de primària, comptarà amb activitats relacionades amb la natura i la descoberta de l'entorn, així com esports sense contacte, jocs amb pilota, jocs de taula, tallers d'art i jocs d'aigua, entre d'altres.

La segona modalitat, que compren als joves de primer, segon, tercer i quart cicle d'ESO, farà altres activitats com senderisme, orientació, BTT, triatló, kayak a Siurana, esports alternatius, sortida a la platja, disciplines aquàtiques, combinada d'aventures com geocaching, escalada i tir amb arc, etcètera.

Un responsable destinat a la seguretat

Per tal de garantir la seguretat i higiene en totes les activitats del Campus, que es realitzarà als diferents equipaments municipals, l'Ajuntament de Sarral destinarà a una persona, que ha estat formada específicament sobre les mesures adequades per prevenir l'expansió de la Covid-19, que vetllarà pel compliment d'aquestes, segons estableix el protocol d'activitats de lleure amb infants i joves, aprovat pel PROCICAT.

Les inscripcions al Campus s'han de realitzar mitjançant un formulari, i una vegada enviat, es completarà el procediment a través del correu electrònic. Per a més informació, l'Ajuntament de Sarral recorda que es pot contactar amb l'administració i per a més informació sobre el Campus, el número de telèfon del seu coordinador, Joan Torné, és el 665 441 791.

"L'Ajuntament de Sarral treballa per fer arribar la fibra òptica a totes les cases" "Oberta la primera piscina municipal d'estiu de la Conca de Barberà"