Vimbodí i Poblet obre la primera piscina municipal de l'estiu de la Conca de Barberà

També tornen les projeccions al Cinema Foment
És la primera piscina municipal de la Conca de Barberà que obre | Cedida

Els serveis de Vimbodí i Poblet tornen a la seva activitat habitual i aquest cap de setmana, tant la piscina del poble com el Cinema Foment han obert portes per oferir noves alternatives d'oci als vimbodinencs i vimbodinenques, sempre tenint en compte les mesures necessàries per a gaudir del temps lliure amb total seguretat. Pel que fa a la piscina, l'horari d'obertura previst serà les 11.00 h del matí a les 20.00 h i, donada la situació sanitària excepcional en la qual vivim, s'han previst algunes mesures per tal de garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes.

Per una banda, s'han eliminat les activitats esportives conduïdes que habitualment es duien a terme en aquestes instal·lacions. Des de l'Ajuntament també s'informa que hi haurà a disposició de tots els usuaris material suficient per a garantir la seguretat de tots els usuaris i es recomana a tots els veïns i veïnes la necessitat de complir les ràtios d'aforament, que seran limitades per tal de disminuir la possibilitat de contagi, i la distància mínima entre cada grup. Altres mesures que s'han adoptat han estat la neteja exhaustiva de tots els materials i superfícies d'ús públic i la prohibició de fer ús de les dutxes i vestidors comunitaris.

L'obertura de la piscina se suma a l'inici de l'activitat del bar de la piscina, que ja fa setmanes que va obrir al públic. Les instal·lacions van començar la seva activitat el passat 29 de maig i es troben obertes de dilluns a divendres, de 10.00 h del matí fins a tancar, i dissabtes i diumenges a partir de les 9.00 h.

Torna el millor cinema

En pocs dies també tornen les projeccions al Cinema Foment. En aquesta ocasió, els vimbodinencs i vimbodinenques podran seguir gaudint de la programació de qualitat habitual de la sala local, que en aquesta ocasió torna amb la pel·lícula francesa 'Especiales' / 'Hors normes' (2019), dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano, que compta amb les interpretacions de Vincent Cassel i Reda Kateb.

Les projeccions es duran a terme el dimecres 24 de juny a les 19.00 h, el dissabte 27 de juny a les 22.30 h, el diumenge 28 de juny a les 19.00 h, el dissabte 4 de juliol a les 22.30 h i el diumenge 25 de juny a les 19.00 h. Per tal de garantir que les sessions es duguin a terme amb la màxima seguretat sanitària, els responsables han limitat l'aforament de la sala i s'han assignat butaques separades entre les persones de diferents unitats familiars.

"L'Espluga de Francolí reobre la biblioteca amb mesures de seguretat" "La iniciativa que omplirà l'Espluga de Francolí de banderes LGTBI"