L'Oficina Jove de Montblanc programa accions sobre l'educació emocional dels joves

El 27 de juny hi haurà una xerrada sota el títol ‘Adolescents a casa: acompanyem des de la seguretat i la confiança’ a la biblioteca comarcal
Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanillas de Montblanc. | Júlia Giribets

 

El proper dijous 27 de juny, a les 18.30 hores, a la Biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc, tindrà lloc una xerrada adreçada a les famílies amb fills i filles en l'etapa de l'adolescència.

 

La xerrada, que porta com a títol ‘Adolescents a casa: acompanyem des de la seguretat i la confiança’ anirà a càrrec de la Neus Reixach, pedagoga del programa Créixer en Família de la Generalitat.

 

La finalitat principal de la xerrada és construir un espai vivencial, en el qual es pugui abordar els diferents aspectes que convergeixen en l’apoderament familiar des de la mirada emocional i sistèmica.

 

Aquesta activitat forma part del projecte ‘Emociona't: eines per educar en l'optimisme intel·ligent’ que l'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha preparat per a aquest mes de juny i que el conformen altres accions com un curs monogràfic sobre educació emocional adreçat a persones que eduquen, una sessió de motivació per a joves i un curs de premonitors de lleure.

 

El projecte compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

 

Taller sobre motivació personal

D’altra banda, el proper dimecres 3 de juliol de 2019, de les 11.00 a les 13.00 hores, l'Oficina Jove de la Conca de Barberà durà a terme una activitat pràctica i dinàmica sobre motivació personal a càrrec del Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya.

 

Amb el títol ‘Jo puc, tu pots’ es busca estimular la motivació personal, aprendre estratègies per motivar-nos i exercitar i practicar el pensament positiu.

  

Aquest taller, que es realitzarà a l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, al carrer Sant Josep 18, de Montblanc, s'adreça a persones joves d'entre 14 i 25 anys que tenen interès per tractar temes com l'estat d'ànim, motivació i desmotivació, pensament positiu i reflexió. L'acció també s'engloba dins el programa ‘Emociona't: eines per a l'optimisme intel·ligent’. 

  

Aquesta activitat forma part de la Cartera de Serveis de la XNEJ (Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil) en l'àmbit d'educació i s'organitza des de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, en el marc dels actes que es realitzen en motiu de la quinzena setmana de la joventut de Montblanc.

  

És una activitat gratuïta amb places limitades. Cal inscriure's prèviament per internet.