EN DIRECTE

⛈ A les portes d'una perillosa gota freda a Tarragona

Open Arms explicarà a Montblanc la seva tasca humanitària al mar

Aquest dimecres dia 2 d'octubre a les 18.00 hores tindrà lloc la inauguració de l'exposició ‘Connecta't al Voluntariat’ i la xerrada amb un capità d'embarcació d'Open Arms
Imatge d'una embarcació d'Open Arms. | arxiu

 

Amb l'objectiu de donar a conèixer a la ciutadania què és el voluntariat i els diferents àmbits on es pot desenvolupar, l'Oficina Jove de la Conca portarà l'exposició ‘Connecta't al voluntariat’ al Pati del Palau Alenyà de Montblanc del 2 al 22 d'octubre de 2019.

 

‘Connecta't al voluntariat’ és una exposició itinerant de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària que recull el testimoni de persones voluntàries d'arreu del país. 

 

Inauguració de l’exposició i xerrada d’un capità d’Open Arms

Aquest dimecres dia 2 d'octubre a les 18.00 hores tindrà lloc la inauguració i seguidament hi haurà una xerrada-conversa amb Marc Reig, capità d'una embarcació d'Open Arms. Reig explicarà des de la seva vivència, la tasca humanitària que desenvolupa Open Arms, una ONG catalana destinada a salvar vides humanes al mar.

 

A banda i també vinculat a l'exposició ‘Connecta't al voluntariat’, el 22 d'octubre a les 18.30 hores a la Sala Noble del Consell Comarcal hi haurà una taula rodona sobre el voluntariat a la Conca de Barberà on participaran voluntaris i voluntàries de la comarca. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris