La darrera nit de l'Acampada Jove 2019, en imatges

Oques Grasses, Ebri Knight i Smoking Souls, primers grups confirmats de la 25a edició de l’Acampada Jove

El festival tindrà lloc del 16 al 18 de juliol a la capital de la Conca de Barberà

Ja es coneixen els primers noms dels grups que formaran part de la 25a edició de l’Acampada Jove, que se celebrarà del 16 a 18 de juliol d’aquest any a Montblanc.

Tal com ha fet públic l’organització de l’esdeveniment a través de les xarxes socials, els primers noms confirmats que passaran per l’escenari del festival són Oques Grasses, Ebri Knight i Smoking Souls. Tot i això, no s’ha especificat quin dia concret actuarà cada grup.

Una edició que promet ser ‘històrica’

L’Acampada Jove és l’únic festival dels Països Catalans que ha celebrat 25 edicions consecutives amb un públic i un format més que consolidats.

Per això, aquesta pròxima edició vol ser la més gran de la història del festival i, tal com han avançat els organitzadors, serà un homenatge a les diferents edicions que s’han viscut, amb moltes sorpreses que s’aniran detallant pròximament.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival polític-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc en la que serà la dotzena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004). Les entrades per assistir-hi ja es poden adquirir des de fa setmanes.  


Comentaris