GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’equip de Govern de l’Ajuntament de l’Espluga presenta l’organització de les regidories

El dissabte 15 de juny es va celebrar el Ple de Constitució de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí
En les darreres eleccions municipals del 26 de maig van obtenir representació 7 regidors de Som Espluga, 3 de Junts per l’Espluga,i 1de Nova Espluga, Francesc Sánchez. | Cedida

 

El nou alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep M. Vidal Minguella, ha presentat l’organització i responsabilitats que assumiran els 7 membres del nou equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga. Aida Morgades serà la primera tinent d’alcalde, Laura Ruiz de Porras la segona i Xavier Rosell el tercer.

 

En relació a les regidories, Morgades s’encarregarà de Ciutadania, Igualtat i Esports. En el cas de la regidoria de Ciutadania és una proposta del nou govern i inclou Gent Gran, Infància, Adults i Joventut. Enric Mercadé assumirà Cultura, Comerç, Festes i Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Anna Garcia serà la responsable d’Educació, Participació Ciutadana i Transparència. Xavier Rosell serà l’encarregat de Serveis Municipals, Agricultura, Sostenibilitat i Medi Ambient. Laura Ruiz de Porras assumirà les regidories de Serveis Socials, Personal, Hisenda i Sanitat i Laura Poblet estarà al capdavant de les regidories de Comunicació i Turisme.

 

El nou equip de govern ja ha començat a treballar per afrontar els temes més urgents i també s’ha donat a conèixer personalment a tot el personal de l’Ajuntament, amb qui es reunirà per àrees en els propers dies.

 

Dissabte 15 de juny es va celebrar el Ple de Constitució de l’Ajuntament de l’Espluga on a partir de les darreres eleccions municipals del 26 de maig van obtenir representació 7 regidors/es de Som Espluga, 3 de Junts per l’Espluga; Jordi Torre, Rosa Sánchez i Moisés Ferrete i un de Nova Espluga, Francesc Sánchez.

 

Potser també t'interessa: