GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’Orquestra i el Cor TLP i els joves acollits a l’Espluga fan un assaig conjunt amb més de 80 persones

També s’ha celebrat l’Assemblea General Ordinària de l’entitat
L’assaig va aplegar més de 80 persones a la sala Llucià Navarro de l’Espluga de Francolí | Cedida

 

L’Orquestra i el Cor TLP van fer aquest passat diumenge el primer assaig conjunt per preparar els concerts que es faran amb la cantautora Judit Neddermann, en aquest projecte també hi participen els menors estrangers no acompanyats (MENA) acollits a l’Espluga. L’assaig va aplegar més de 80 persones a la sala Llucià Navarro de l’Espluga, entre músics, cantaires i els joves que participaran en l’actuació fent percussió corporal i alguns cors.

  

Després de l’assaig es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’entitat, que va comptar amb una cinquantena de persones i que va servit, entre altres coses, per renovar la junta. Laura Poblet i Laura Caffarel seguiran davant de l’Orquestra i el Cor respectivament, tot i que s’han rellevat altres càrrecs de junta i vocalies.

 

Per altra banda, el dissabte dia 23 el Cor TLP també va realitzar una jornada intensiva d’assaig i tallers per tal de seguir millorant i cohesionant el grup. Per part de l’Orquestra, el diumenge 24, després de l’assaig i l’assemblea també es va fer una calçotada com a activitat lúdica de grup.

 

Els primers concerts amb Neddermann seran a Montblanc i a l'Espluga

 

De moment ja hi ha dos concerts confirmats, el primer serà el dissabte dia 18 de maig a les 20.30 h a l’església de Sant Francesc de Montblanc, dins els actes de les Festes de Sant Maties. La segona actuació serà en el marc de la Festa Major de l’Espluga, més concretament el divendres 26 de juliol a les 22.30 h al Teatre del Casal.

 

Inscripcions obertes per formar part de les dues formacions

 

Les inscripcions a les dues formacions estan permanentment obertes i s’hi pot contactar a través dels dos correus electrònics de l'entitat. Treu-li la pols o El Cor TLP. L’activitat TLP també es pot seguir al facebook de l’entitat. Alhora, per a possibles contractacions de concerts, es poden utilitzar ambdues vies de contacte.

 

Potser també t'interessa: