Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Una dona, hospitalitzada en estat lleu per l'incendi d'una cuina a Tarragona

Montblanc reconeix els participants al concurs familiar de pessebres

L'activitat cada any augmenta el nombre de participants
La Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc va acollir els reconeixements. | CCCB

 

La novena edició del concurs familiar de pessebres Vila de Montblanc ha estat organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc amb col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. L'activitat ha superat el número de participats de l'any passat.

 

La Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles, que estava plena de gom a gom, va acollir divendres passat, dia 11 de gener, a les set de la tarda. Totes les famílies que van ser obsequiades amb un diploma, una bossa de llaminadures i una ampolla de vi.

 

Durant les festes de Nadal, el jurat, format per membres de la regidoria, la comissió de festes, l'Associació de Pessebristes de Montblanc i la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc es va desplaçar a les cases dels participants per visitar els pessebres.

 

Des de la primera edició del concurs l'organització es va fixar com a objectiu no tenir guanyadors però sí impulsar i reconèixer la participació. Les imatges dels pessebres participants s'exposaran al vestíbul de la biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles.

 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc volen agrair la participació i valoren positivament la feina, l'esforç i la il·lusió de totes les famílies al mateix temps que també encoratgen als vilatans a participar en la propera edició.  

 

Inaugurat el Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc

El Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc ja és una realitat. La inauguració de les instal·lacions es va dur a terme el passat dissabte 15 de desembre, en el marc de les Festes de Santa Llúcia, quan segons la tradició es comencen a muntar els pessebres, però les portes del museu es van obrir al mes de setembre, el dia 29, durant el festival de Terrània.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris