Montblanc reconeix els participants al concurs familiar de pessebres

L'activitat cada any augmenta el nombre de participants

La novena edició del concurs familiar de pessebres Vila de Montblanc ha estat organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc amb col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. L'activitat ha superat el número de participats de l'any passat. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles, que estava plena de gom a gom,  va acollir divendres passat, dia 11 de gener, a les set de la tarda. Totes les famílies que van ser obsequiades amb un diploma, una bossa de llaminadures i una ampolla de vi.

Durant les festes de Nadal, el jurat, format per membres de la regidoria, la comissió de festes, l'Associació de Pessebristes de Montblanc i la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc es va desplaçar a les cases dels participants per visitar els pessebres. 

Des de la primera edició del concurs l'organització es va fixar com a objectiu no tenir guanyadors però sí impulsar i reconèixer la participació. Les imatges dels pessebres participants s'exposaran al vestíbul de la biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc volen agrair la participació i valoren positivament la feina, l'esforç i la il·lusió de totes les famílies al mateix temps que també encoratgen als vilatans a participar en la propera edició.  

Inaugurat el Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc

El Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc ja és una realitat. La inauguració de les instal·lacions es va dur a terme el passat dissabte 15 de desembre, en el marc de les Festes de Santa Llúcia, quan segons la tradició es comencen a muntar els pessebres, però les portes del museu es van obrir al mes de setembre, el dia 29, durant el festival de Terrània.