S’amplia la recollida porta a porta a altres zones de Montblanc

En concret a la zona del Baluard de Santa Anna, Muralla Sant Francesc i part de Muralla Santa Tecla

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha iniciat aquesta setmana el repartiment del material per als nous usuaris del servei de recollida porta a porta de Montblanc. Aquest servei s’amplia a la zona del Baluard de Santa Anna, Muralla Sant Francesc i part de Muralla Santa Tecla, després que el mes d’octubre comencés el projecte per l’interior de muralla. L’ens comarcal pretén aconseguir, amb aquesta iniciativa, alliberar espai públic i reduir el soroll i les males olors, a més de potenciar exponencialment la recollida selectiva al municipi.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El servei serà d’aplicació a tots els domicilis i establiments comercials dels carrers esmentats; establiments que seran visitats per tècnics ambientals els quals els indicaran les freqüències i els serveis establerts. S'avisa, des de l'ens comarcal, que el proper dia 4 de febrer els contenidors ubicats en aquests punts seran retirats de la via pública, «alliberant espai i fent del nucli històric un lloc més net».

Amb aquest nou model, els ciutadans i ciutadanes han de separar les diverses fraccions de residus en origen, les quals seran recollides en el propi portal  d’acord amb un calendari i horaris adjunts, excepte el vidre, que s’haurà de portar al contenidor verd del carrer.

El repartiment del material, que té lloc al Consell Comarcal de la Conca de Barberà (carrer Sant Josep, 18), i va associat al padró d’escombraries del domicili, es realitza del dia 24 de gener al dia 31 de gener en horari d’oficina (dilluns de 9h a 14h i de 16h a 18h i de dimarts a divendres de 9h a 14h) i es rebran tots els veïns afectats i també es resoldran dubtes.

També et pot interessar

Montblanc inicia la recollida de residus porta a porta dins el recinte emmurallat

El sistema porta a porta a Montblanc augmenta el reciclatge fins al 80%