GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’Espluga de Francolí acollirà la presentació del llibre ‘Tota la veritat’ a càrrec de dos dels seus autors

Ferran Casas i Odei A.-Etxearte seran presents en l’acte aquest dissabte a l’Auditori Carulla Font del Casal

L’ANC Conca de Barberà ha organitzat per aquest dissabte dia 1 de febrer la presentació del llibre ‘Tota la veritat’, de Ferran Casas, Gerard Pruna , Marc Martínez Amat , Neus Tomàs , Odei A.-Etxearte i Roger Mateos (Ara llibres), que tindrà lloc a l'Espluga de Francolí.

 

Aquest llibre, publicat per 6 periodistes de mitjans de comunicació diferents, pretén ser una crònica dels dies decisius del procés català.

 

Al llibre s’explica com va ser la reunió fundacional de l’Estat Major, l’eina que va preparar en secret el referèndum, quan i com es va gestar l’encàrrec polític de les urnes, i també com es van prendre les decisions d’aquests importants dies de la història de Catalunya.

 

La presentació del llibre es durà a terme a l’Auditori Carulla Font del Casal de l’Espluga de Francolí, dissabte a les 19.30 hores. L’acte estarà presentat per Òscar Palau i comptarà amb la presència de Ferran Casas i Odei A.-Etxearte, dos dels autors del llibre. Al final de l’acte es podrà adquirir el llibre.

 

Xerrada sobre la no-violència a Sarral

D’altra banda, l’ANC Conca de Barberà, juntament amb Òmnium Cultural Conca de Barberà, ha organitzat una altra activitat per aquest cap de setmana, en concret per avui divendres. Es tracta d’una xerrada sobre no-violència que tindrà lloc a Sarral.

 

Prèviament es projectarà el documental ‘Les nostres accions, el nostre poder. Del pacifisme a la lluita noviolenta’. La projecció tindrà lloc a la Sala de la Biblioteca, avui divendres 31 de gener a les 19.30 hores.

 

L’acte comptarà amb la presència de Neus Cerdà, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, que participarà en un col·loqui que hi haurà al final per explicar amb més profunditat la temàtica del documental.