El Consell Comarcal de la Conca de Barberà aprova iniciar el projecte de les depuradores de Blancafort i Pira

El cost serà d'uns 100.000 euros, aproximadament

El Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà que va tenir lloc ahir dilluns 25 de maig, va aprovar per unanimitat la signatura de dos convenis amb l'Agència Catalana de l'Aigua destinats a finançar el cost econòmic de la redacció dels projectes de construcció de les depuradores dels municipis de Blancafort i Pira.

En aquest sentit, el cost dels dos projectes serà d'uns 100.000 euros aproximadament, que finançarà íntegrament l'Agència Catalana de l'Aigua. Per la seva part, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà té delegat pels ajuntaments de Blancafort i de Pira el servei de sanejament en alta dels dos municipis.

La construcció d'aquestes dues depuradores forma part del programa de mesures del segon cicle del Pla de Gestió del Districte de Conca Fluvial de Catalunya (2016-2021), dins del seu Annex V, que inclou les actuacions planificades per al període 2022-2027.

"S'ajorna un destacat esdeveniment de l'Espluga de Francolí a causa del coronavirus" "Arriba 'Mutare SOS' un cicle de tallers online per reflexionar sobre la nova societat"