GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Quatre persones intoxicades per monòxid en un habitatge de Montblanc

Han hagut de ser traslladades a l'Hospital de Sant Joan Despí de Barcelona per rebre un tractament especial
Quatre persones intoxicades per monòxid en un habitatge de Montblanc | Google Maps

 

 

La tarda d'aquest dilluns, 4 de març, quatre persones han resultat intoxicades per monòxid de carboni en un habitatge del centre històric de Montblanc.

 

Segons han apuntat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, s'ha rebut l'avís a les 19.39 hores, i un cop desplaçats al lloc dels fets, s'ha atès les quatre persones que es trobaven intoxicades, probablement per la mala combustió de la caldera.

 

Davant el dany provocat per la inhalació d'aquest gas, s'ha hagut de procedir a traslladar les quatre persones a l'Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi; on rebran un tractament específic en una cambra hiperbàrica adaptada.

 

Una dona, evacuada en helicòpter a Cornudella de Montsant

Els fets de Montblanc no han estat els únics on s'han hagut d'evacuar persones a l'hospital a causa d'un succés. Aquest diumenge dia 3 de març una veïna de Cornudella de Montsant, al Priorat, de 61 anys, va resultar ferida després de precipitar-se tres metres en cedir el terra de fusta del traster de casa seva.

 

Davant la tipologia de les lesions que presentava i la distància que hi ha des de la seva residència fins al centre hospitalari, la dona va ser evacuada en helicòpter fins a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, on va ingressar amb politraumatismes i contusions.

 

Segons sembla, el forat de prop de tres metres on es va precipitar la víctima de l'accident, era un antic magatzem de raïm, força típic de les cases i masies de les zones vinícoles. L'espai s'usava tant per a guardar la collita com per a la premsa d'aquesta, obtenint vi casolà per a tota la família.

 

La dona va tenir la mala sort que els llistons de fusta que cobrien el magatzem s'havien deteriorat amb els anys, i van cedir en passar-hi per sobre.

 

 

Et pot interessar: