Ramon Mullerat serà el nou alcalde de Santa Coloma de Queralt

La llista més votada va ser la d'ERC i l'actual alcalde Magí Truolls, de la FIC, va quedar en segona posició amb només 5 vots de diferència
El nou alcalde de Santa Coloma de Queralt sortirà escollit en el plenari de constitució del consistori previst pel dissabte 15 de juny | Google Maps
 

Ramon Mullerat, el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya, sortirà escollit nou alcalde de Santa Coloma de Queralt en el plenari de constitució del nou consistori previst pel dissabte 15 de juny, gràcies al suport de Junts per Santa Coloma. En declaracions al mitjà de comunicació Espluga FM Ràdio (EFMR), s'ha donat a conèixer que «les dues formacions han arribat a un acord on es contemplava un govern de concentració a tres, incloent-hi la FIC, però aquests últims no ho han acceptat el tracte, ja que reclamaven dos anys d’alcaldia».

 

En aquest sentit, Magí Trullols, de la FIC, demanava la meitat del mandat com a alcalde tenint en compte que existeix una diferència de vots molt escassa entre la primera i la segona força més votada. L'actual batlle s’ha mostrat sorprès per l’acord i ha manifestat que sota el seu punt de vista i del partit, «els d'Esquerra Republicana no han obrat correctament». Segons la FIC, el més decent i raonable, hauria estat fer un pacte equitatiu entre les candidatures d'ERC i la FIC i revalidar la fórmula de govern de la darrera legislatura.

 

Els tres partits que van concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig a Santa Coloma de Queralt van obtenir uns resultats molt igualats. La llista més votada va ser la d'ERC, amb Ramon Mullerat al capdavant. L'actual alcalde Magí Truolls, de la FIC, va quedar en segona posició amb només 5 vots menys i, en tercer lloc, Junts per Santa Coloma amb la candidatura de Josep Jaume Corsellas, amb només 18 vots de diferència amb la FIC.

 

Potser també t'interessa: