GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

Es reactiva el transport comarcal de viatgers a la Conca de Barberà

Obligatòriament, els usuaris hauran de portar mascareta

Aquesta setmana ha entrat en funcionament, de nou, el servei de transport comarcal de viatgers de la Conca de Barberà. D'entre les mesures prevenció establertes, a partir d'ara tots els usuaris hauran de portar obligatòriament una mascareta. Pel que fa a les línies que s'han posat en marxa, són la de Montblanc – Vilaverd – Lilla, els divendres; Forès – Passanant – Belltall – Tàrrega, els dilluns i dijous; Belltall – Solivella – Blancafort - la Guàrdia dels Prats – Montblanc, de dilluns a divendres, excepte els festius; Segura, Savallà del Comtat, Conesa, les Piles, Vallespinosa, Pontils, Seguer, Vallfogona de Riucorb, Llorac i Santa Coloma de Queralt, de dilluns a divendres; Senan – l’Espluga de Francolí, de dilluns a divendres i Barberà de la Conca – Montblanc, els dimarts i els divendres.

 

Pel que fa a la línia Tarragona-Valls -Vilaverd - Montblanc - L’Espluga de Francolí – Vimbodí, l'empresa Autocars Plana de moment només ofereix el servei només els divendres.