La Riuada Solidària al Francolí obre un número de compte per ajudar els afectats pels aiguats

Es recolliran donatius econòmics, que es destinaran especialment a projectes o actuacions presentades pels damnificats a l'Espluga de Francolí
L'Espluga de Francolí a vista de dron després dels aiguats | ACN

La Riuada Solidària al Francolí ha activat un número de compte per recollir ajudes pels afectats pels aiguats. Té el número ES57 0081 0900 8600 0294 3805 i ja es poden fer donatius econòmics. L'objectiu és impulsar projectes o actuacions presentades pels damnificats, essencialment de l'Espluga de Francolí, el municipi amb més danys materials. Els ingressos s'han de fer amb l'assumpte «Riuada Solidària». El procés de recollida de donacions i el repartiment de les ajudes es farà de forma transparent. 

Obren un número de compte per ajudar els afectats per les riuades

Després de la seva presentació oficial, la iniciativa ciutadana #RiuadaSolidària ja ha activat un número de compte per recollir donatius destinats als afectats pels aiguats. La iniciativa centrarà els esforços inicials al municipi de l'Espluga de Francolí, on ha sorgit la proposta després de tres dies de continuada implicació ciutadana. Es tracta del poble amb més danys materials. 

Tot i això, també vol ser un paraigua per a totes les zones afectades que s'hi vulguin sumar. El número de compte és ES57 0081 0900 8600 0294 3805 i cal posar en l'assumpte «Riuada Solidària». Les persones que vulguin rebre el corresponent certificat per la deducció fiscal del donatiu, han de fer arribar el nom complet, NIF i justificant al correu riuadasolidaria@gmail.com. 

El 23 i 24 de novembre se celebrarà, a l'Espluga, un cap de setmana solidari obert a tota mena de col·lectius i entitats. 

"🔴 Reprenen la recerca dels 4 desapareguts amb 200 efectius" "❗Demanen un decret urgent per reposar els béns agraris afectats pel temporal"