EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

Sarral dona suport a la borsa d'habitatge de la Conca de Barberà

S'han convocat a tots els propietaris de pisos o cases lliures per a lloguer en una reunió informativa
Es vol incentivar als propietaris d'aquests immobles i donar-los facilitats per tal que formin part de la borsa d'habitatge de Concativa | Marta Arjona / Ajuntament de Sarral

 

Demà dijous 29 d'agost, a les 18.00 h, la sala de plens de l'Ajuntament de Sarral acollirà una xerrada informativa que anirà a càrrec de representants de la borsa d'habitatge de Concactiva i que té com a objectiu informar els propietaris de pisos o cases lliures per llogar a Sarral sobre els beneficis de formar part de la borsa.

 

Entre ells, compta amb diferents assegurances que seran detallats durant la xerrada. A la Conca hi ha una necessitat molt gran de comptar amb habitatges per les diferents persones que es desplacen a la comarca a treballar, problema que també es manifesta a Sarral, on hi ha una forta presència industrial.

 

És per això que des del nou equip de govern de l'Ajuntament de Sarral hi ha un compromís en donar suport a les empreses a través de la creació d'habitatges de lloguer pels diferents treballadors que es podrien traslladar a viure a Sarral. Per tant, davant la presència de molts habitatges buits, es vol incentivar als propietaris d'aquests immobles i donar-los facilitats per tal que formin part de la borsa d'habitatge de Concativa i posar-los en lloguer.

 

De la mateixa manera, el fet de poder comptar amb habitatges disponibles per ser llogats i entrar-hi a viure també és una necessitat del jovent sarralenc, grup de població que compta amb un gran suport per part del consistori. Els joves han de tenir disponibles habitatges per poder ser llogats al seu propi municipi per tal de poder-se independitzar quan arriben a certa edat i així no haver de desplaçar-se a altres pobles on hi ha més accés al lloguer. Gràcies al suport de Concactiva es podrà facilitar l'accés al lloguer a tot aquell que busqui habitatge a Sarral i alhora, poder-ho fer de manera assequible i accessible.