Ajuntament de l'Espluga de Francolí

La secretària de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí deixa el càrrec després de mesos de controvèrsia

Sara López ha plegat i a partir d’aquest dilluns es busca una nova persona per substituir-la. Ho ha anunciat l’alcalde del municipi, Josep M. Vidal, en declaracions a l’EFMR

La persona que fins ara era secretària de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Sara López, ha deixat el seu càrrec. Així ho ha explicat l’alcalde del municipi, Josep M. Vidal, en un debat a ‘L’Ajuntament a Casa’, espai de la ràdio municipal EFMR.

Sara López va arribar a l’Ajuntament de l’Espluga el passat mes de febrer. Ara plega amb certa controvèrsia, que s’ha posat de manifest els darrers mesos amb els partits amb representació al consistori. De fet, l’anterior equip de govern, format per Junts per l’Espluga, va qualificar l’arribada de la nova secretària com una «taca negra» i de «bloquejar la institució».

L’actual govern municipal no ha entrat a valorar la sortida de la secretària de l’Ajuntament. Tot i això, en el debat de l’EFMR, l’alcalde ha reconegut que el funcionament de l’Ajuntament ha estat «complicat» en els primers mesos pel que fa al tema administratiu.

A partir d’avui es busca una nova persona per ocupar la plaça

Josep M. Vidal també ha explicat que a partir d’avui mateix la persona que fins ara era secretària ja no ho és i que ara es buscarà una altra persona mitjançant el procés d’interinatge per ocupar la plaça.

Ha afegit que la situació ha estat «complexa» però que s’ha pogut solucionar ràpidament i «amb menys experiència que l’anterior equip de govern, amb el suport de tots els treballadors de l’Ajuntament».


Comentaris