Es posa en marxa el nou servei de transport de viatgers a la demanda a Lilla i Vilaverd

Començarà a funcionar a partir d’aquest divendres 5 de juliol i connectarà els dos nuclis de població amb Montblanc tots els divendres de l’any
El mural a l'entrada de Vilaverd. | CCCB

 

Aquest divendres, dia 5 de juliol, es posarà en marxa el nou servei de transport de viatgers a la demanda des de Lilla i Vilaverd fins a Montblanc. Segons han informat des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, aquest nou servei el prestarà l’empresa Taxi Carbonell i serà tots els divendres de l’any, exceptuant els dies festius.

 

L'horari de servei serà entre les 8.00 i les 14.00 hores, i es podrà demanar reservant prèviament trucant al telèfon 669 877 020. El preu del bitllet serà de 2 euros (IVA inclòs) per viatge.   

 

En aquests moments el Consell Comarcal gestiona un total de set línies de servei de transport de viatgers a la comarca, de les quals tres són a la demanda, incloent-hi aquesta nova que es posa en marxa ara.

 

Les altres línies de transport del Consell Comarcal

Una d’aquestes línies que es gestiona a nivell comarcal és la de Vilanova de Prades - Vallclara - Vimbodí - l’Espluga de Francolí – Montblanc que dona servei els divendres de forma fixa i els dimarts a la demanda.

 

També hi ha la línia ForèsPassanant – Belltall – Tàrrega que dona servei tot l’any els dilluns i els dijous.

 

Dilluns, dimecres i divendres passa la línia Belltall – SolivellaBlancafort - la Guàrdia dels Prats – Montblanc i la mateixa línia té un horari més ampliat els dimarts i els dijous.

 

De dilluns a divendres, hi ha una altra línia a la demanda que passa per Llorac - Savallà del Comtat – Segura - Conesales Piles - Vallespinosa – Pontils – Vallfogona de Riucorb - Seguer - Santa Coloma de Queralt. Els mateixos dies hi ha el servei Senan- l’Espluga de Francolí que també funciona per demanda.

 

El darrer servei és la línia Barberà de la Conca – Montblanc, que funciona els dimarts i els divendres.