ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

URGENT

La vaga general a les químiques de Tarragona serà el pròxim 19 de febrer

Finalitza la Setmana Jove de Vilaverd amb un espectacular mural a l’entrada del poble

Hi van col·laborar els joves de la vila
Els més joves del municipi van participar en la confecció del mural. | CCCB

 

En total han sigut cinc dies, del dissabte 7 al dimecres 11 de juliol, d'activitats organitzades per l'Associació Juvenil Vilaverd m'Agrades, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilaverd i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, on hi ha participat més de 100 persones. La setmana es va iniciar  amb el Sopar de Joves. Seguidament, el dilluns dia 9 de juliol, va tenir lloc la festa Holi, que van poder gaudir els més grans i els més petits del municipi. I finalment, de la mà de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, es va realitzar el taller de tuneja't-shirt, una activitat pensada per reciclar les samarretes de la temporada passada i fer-les més actuals.  

 

 

I per finalitzar la setmana el taller més esperat, el taller de grafiti. L'Ajuntament de Vilaverd va apostar per aquesta activitat per tal actualitzar i renovar el mur de l'entrada del poble, situat al carrer del Pont. Els grafiters Joel Prat i Josep Prous van dissenyar el dibuix i van ensenyar als joves les tècniques del grafiti. Durant la jornada del matí els joves van poder pintar amb pinzells, rodets i sprays. Al llarg de la tarda, el Joel i el Josep van acabar de retocar el gran mural de Vilaverd.

 

El mural a l'entrada de Vilaverd. | CCCB

 

 

Acampada Jove a Montblanc

Aquests dies els més joves de la comarca tenen una altra cita molt esperada. Falten menys de tres dies perquè desenes de milers de persones arribin a Montblanc. Algunes ho faran amb tren, i l'estació no trigarà a omplir-se de gom a gom. D'altres, preferiran acostar-se en cotxe o en autobús. Sigui com sigui, són moltes les mirades que aquests dies es dirigeixen a la Vila Ducal. El motiu és ben conegut: l'Acampada Jove. El festival politicomusical referent del Camp de Tarragona es prepara per a la seva 23a edició i ho fa amb el cartell més complet dels últims anys. Les actuacions estan repartides entre els dies 19, 20 i 21 de juliol.

Paral·lelament a l'Acampada Jove, Montblanc també durà a terme una de les activitats més llampants de la Capital de la Sardana 2018. La iniciativa s'anomena «Abracem la muralla» i consisteix en voltar tot el recinte medieval tot ballant una sardana, organitzada per l'Ajuntament de Montblanc, el Grup Sardanista de Montblanc i la Confederació Sardanista de Catalunya. El recinte emmurallat, que mesura 1,4 quilòmetres i té 30 torres, s'ha dividit en 7 trams per facilitar l'organització de la iniciativa