Arriba una nova edició de Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc

La quinzena setmana de la joventut de Montblanc serà del 29 de juny al 7 de juliol
Com en les passades edicions, entre setmana es realitzaran diferents activitats i tallers a la plaça de Francesc. | Cedida

 

Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc, ja té dates. La vila viurà  del 29 de juny al 7 de juliol la quinzena edició, una setmana amb moltes activitats dedicada als infants i joves del poble, organitzada per l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de la Joventut en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i, diferents entitats i establiments.

  

  

Consell Municipal de Joventuten algunes novetats que es donaran a conèixer properament.

  

  

l cap de  setmana es duran a terme les activitats esportives més populars com la caminada nocturna

  

  

La Setmana de la Joventut va néixer fa quinze anys per iniciativa d'un grup de joves que en una de les trobades locals de joventut van decidir que feia falta una setmana de la joventut.

 

Últims dies per inscriure's al curs sobre educació emocional organitzat per l'Oficina Jove

Per altra banda, l'Oficina Jove treballarà l'educació emocional de forma transversal a través de les persones que eduquen i dels joves. Amb el nom "Emociona't: eines per educar en l'optimisme intel·ligent" l'Oficina Jove ha  plantejat quatre activitats: una formació per a persones que eduquen als infants i joves, una sessió de treball sobre motivació per a joves i un curs de premonitors. Més endavant  s'organitzarà una xerrada oberta a tothom i principalment a les famílies de la mà d'una persona coach.

  

  

En aquests moments ja s'han obert les inscripcions al curs monogràfic "Educació, intel·ligència emocional: una proposta pràctica per a les persones que eduquen". Concactiva

  

  

El curs va destinat al personal docent, persones monitores de lleure, educadores, entre altres col·lectius que treballen al costat dels infants i joves.Les places són limitades, el preu són 48 euros i la inscripció cal fer-la a través de la web de l'escola de l'Esplai de Tarragona.