El SIAD de la Conca inicia el recull de microrelats per commemorar el dia de la dona

Aquest projecte rep la col·laboració de les associacions de dones de la comarca, els ajuntaments i l'Institut Català de les Dones (ICD)
Façana de la seu del Consell comarcal de la Conca de Barberà. | LaConcaDiari

 

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones Consell Comarcal de la Conca de Barberà (SIAD) amb la col·laboració de les associacions de dones de la comarca, els ajuntaments i l'Institut Català de les Dones (ICD) iniciarà el proper dilluns 18 de febrer un recull de microrelats.

 

Fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà

Entre els principals objectius que es persegueixen és el de fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà i donar suport i reconèixer la lluita per a millors condicions de vida.

Les obres es poden presentar a l'associació de dones de cada municipi, a l'ajuntament o directament al Consell Comarcal de la Conca de Barberà del 18 de febrer al 22 de març.

Entre els requisits exigits per participar en el recull de microrelats es demana que l’obra tingui una extensió màxima de 420 caràcters (amb espais inclosos). Cal que siguin obres originals i inèdites. L'obra pot ser mecanografiada o escrita a mà, amb il·lustracions o sense. I finalment, que en el text presentat, hi ha d'aparèixer la paraula ‘dona’.

  

El microrelat escollit es publicarà en el punt del llibre que elabora el servei amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El jurat que escollirà el microrelat estarà format pel president del Consell Comarcal de la Dona, una tècnica del SIAD, una tècnica del Consorci per a la Normalització lingüística i un membre de l'Associació l'Escarritx de Montblanc.

Finalment, destacar que totes les obres presentades seran exposades de forma itinerant per la Conca de Barberà durant l'any 2019.     

També et pot interessar:

"Crit d'auxili per salvar una guixera històrica a Vilaverd" "ÚLTIMA HORA: Petit incendi a Barberà de la Conca"