Més de 200 persones es reuneixen al sopar popular de Carnaval de Vimbodí i Poblet

També es va dur a terme el Carnaval infantil, amb l'amenització musical de Cat Rock en Família
Imatge d'una de les comparses | Josep Maria Potau

Molta festa, creativitat i diversió. Aquests han estat els ingredients del Carnaval 2020 a Vimbodí i Poblet, que es va dur a terme aquest cap de setmana al Pavelló Municipal, amb un bon nivell de participació de públic de totes les edats. Tant és així que, enguany, més de 200 persones es van reunir per gaudir del sopar carnavalesc.

L'organització destaca el bon ambient de participació popular, en un acte en el qual els assistents van poder gaudir de les millors disfresses de la vila i en el qual es va dur a terme el concurs de disfresses d'adults, que va premiar a les millors caracteritzacions de grup, en parella o individual. Els guardonats van ser les al·legories a la pel·lícula 'Coco', 'Lady bug i Gat Noir', 'Policia Sexy' i hi va haver un premi especial per 'Mag i els seus conills'. L'acte va finalitzar amb les actuacions del grup de versions  Festiband  Zombie i DJ Rayo.

Abans, els actes del dia van centrar-se en els més petits, ja que el dissabte a la tarda es va dur a terme el Carnaval infantil, amb l'amenització musical de Cat rock en Família i, a les 20.00 h, es va dur a terme la crema de Sa Majestat, el Rei Carnestoltes. Tots els actes van tenir un gran nivell de seguiment popular, que demostra el dinamisme del municipi.

"🗓AGENDA: Consulta les activitats del Dia Internacional de la Dona de Sarral" "♻La Conca de Barberà, la primera comarca tarragonina amb una Agència Comarcal d’Energia"