La neu emblanqueix l'Espluga de Francolí

Suspenen el transport escolar a la Conca de Barberà per les nevades

L'Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet han suspès les classes

El temporal de neu ha deixat gruixos importants a la Conca de Barberà i alguns ajuntaments així com el Consell Comarcal, ja han pres decisions al respecte per les pròximes hores. A l'Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet han informat que suspenen les classes per aquest dilluns al matí, i el Consell Comarcal ha suspès les rutes del transport escolar.

A l'Espluga de Francolí, la suspensió escolar afectarà les llars d'infants, l'Escola Martí Poch, l'Escola Vedruna i l'Institut Joan Amigó. La suspensió de les classes afectarà mig miler d'alumnes. La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tampoc obrirà. 

El Consell Comarcal de la Conca, per la seva part, ha suspès  totes les rutes de transport escolar per la perillositat que hi ha a les carreteres arran del temporal. Són 20 rutes que transporten 453 estudiants de centres de primària i secundària, segons explica EFMR.

Suspenen la recollida porta a porta

A més de suspendre el transport escolar, el Consell Comarcal de la Conca, a causa de les fortes nevades, ha anul·lat la recollida d'escombraries a Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. També s’ajorna la recollida comercial porta a porta als municipis on era prevista.