Montblanc suspèn les edicions d'enguany de Terrània i Clickània per la Covid-19

El consistori decideix mantenir bona part de les activitats de #Safrània365
Una imatge de la fira Clickània de Montblanc 2019 | Àngel Ullate

L'Ajuntament de Montblanc ha decidit suspendre les edicions d'enguany de les fires Terrània i Clickània per la Covid-19, previstes inicialment per al setembre i octubre, respectivament. En un comunicat, el consistori ha explicat que s'han analitzat els casos de fires de ceràmica de referència a Europa i s'ha valorat les possibilitats de garantir la seguretat dels visitants. En canvi, sí que se celebraran part dels actes de #Safrània365. El consistori ha apuntat que a partir del 10 de juliol es tornaran a fer les visites guiades a diferents punts de la vila amb un nou format adaptat a la situació actual. 

L'Espluga de Francolí presenta la seva festa major

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí va presentar ahir dijous, 2 de juliol, el cartell i els primers actes de la Festa Major, que enguany se celebrarà del dimecres 29 de juliol al dilluns 3 d'agost. El regidor de Cultura de l'Espluga de Francolí, Enric Mercadé, ja va avançar que serà una «festa major atípica» i amb una programació «singular». El consistori va desvelar també el cartell de la festa, dissenyat per Marta Josa i maquetat per Àlex Foix.

«Farem Festa Major, però la viurem diferent», assegurava el titular de Cultura, que va especificar que la problemàtica es pot centrar en les grans aglomeracions, sobretot en els concerts nocturns. Respecte a aquesta qüestió, explicava que l'equip de govern està treballant per veure com es poden desenvolupar aquests actes. Mercadé va assenyalar que en cas que un acte no es pugui desenvolupar amb normalitat, apostaran per reformular-lo «sigui en aquesta festa major o més endavant».

"La greu conseqüència entre els joves migrants de TGN en temps de pandèmia" "La Conca de Barberà, en peu de guerra contra un nou parc eòlic «desproporcionat»"