S'inicien els tallers per a la redacció de la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà

Es comptarà amb la participació dels alcaldes i alcaldesses, així com dels regidors i regidores de la comarca
En els tallers hi prendran part diversos càrrecs electes de la comarca | Cedida

 

Durant aquest mes d'octubre, s'iniciarà en diversos pobles de la comarca la segona edició dels tallers de participació per a la redacció de la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà per a gestors municipals. En el procés d'elaboració destacarà la participació dels alcaldes i alcaldesses; i regidors i regidores de la Conca de Barberà. 

En aquestes sessions, destinades a càrrecs electes, s'informarà a tots els membres participants en relació amb l'estat de la Carta del Paisatge, dels diferents objectius de qualitat paisatgística establerts, i de com el seu municipi pot participar mitjançant la proposta i signatura de compromisos.

  

Nou format web per a l'Oficina Jove de la Conca

Per altra banda, el dijous 26 de setembre els tècnics de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, els alumnes i el personal docent del cicle de Microinformàtica i Xarxes de l'Institut Joan Amigó de l'Espluga de Francolí es van trobar per a replantejar un nou format per a la web www.concajove.cat.

L'Oficina Jove disposa d'una web la qual es va crear fa més de deu anys. En aquests moments es troba tant en disseny com en continguts endarrerida tenint en compte les últimes tendències en webs joves. L'objectiu d'aquesta col·laboració és que els mateixos joves usuaris de la web concajove.cat puguin crear-la i dissenyar-la partint de les seves necessitats. El producte resultant serà de creació jove i d'interès per a ells.

L'Institut Joan Amigó de l'Espluga imparteix el Grau de cicle mitjà de Sistemes Microinformatics i Xarxes. Arran de la col·laboració de l'Institut en una xerrada sobre els cicles formatius que va organitzar l'Oficina Jove al mes d'abril, es va proposar la idea de treballar un projecte plegats a través de l'alumnat del cicle formatiu. Cap al mes de febrer de l'any vinent el projecte de la nova web estarà enllestit. Aquest projecte és pioner a nivell d'Institut i de Consell Comarcal.

"🍺L’Espluga de Francolí viurà la 3a edició de la Fira de la Cervesa Artesana" "👉Comença la venda d’entrades anticipades pel festival Clickània 2019 de Montblanc"