Paco Ramos al taller del Museu del Vidre de Vimbodí

Tornen els tallers amb sarga al Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet

L'objectiu és que persones de totes les edats puguin descobrir una de les tradicions del municipi en un entorn segur

El Museu i Forn del Vidre  de  Vimbodí i Poblet, juntament amb  Anna Sínia, organitzen una nova edició dels tallers amb sarga, que es durà a terme el pròxim dissabte 24 d'abril, de les 11.00 h a les 13.00 h. En aquesta ocasió, la trobada proposa elaborar una flor amb medul·la, una proposta que pot ser del gust i de l'interès de diversos membres de la família i que està oberta a persones de diferents edats. Com sempre, l'objectiu és que persones de totes les edats puguin descobrir una de les tradicions del municipi en un entorn segur.

Aquesta és una bona oportunitat per perpetuar una tradició molt lligada al municipi i a l'ofici de vidrier, ja que la sarga és un material molt vinculat a l'activitat d'aquest sector que va existir a Vimbodí i Poblet durant la primera meitat del segle vint: era el material amb què es folraven garrafes, ampolles i altres envasos per evitar que es trenquessin amb el seu ús diari.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les places són limitades i l'activitat es durà a terme en grups reduïts. El taller es realitza seguint totes les mesures de seguretat i és imprescindible la utilització de mascareta. Totes les persones interessades a participar d'aquesta experiència poden informar-se del procés de matrícula a través del telèfon 615 593 671. També es pot trobar més informació d'aquesta experiència a través de la web del Museu del Vidre.