El Consell Comarcal de la Conca de Barberà lliura 272 targetes moneder a famílies vulnerables

La mesura servirà per garantir la correcta alimentació dels menors durant el període d'emergència sanitària

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà va començar a repartir, ahir dilluns 23 de març, un total de 272 targetes a famílies de la comarca per garantir l'alimentació dels infants que gaudien de les beques de menjador. D'aquesta manera, es vol assegurar que els infants de famílies amb necessitats puguin continuar disposant de l'ajut del menjador, malgrat que les escoles estan tancades com a mesura de prevenció del coronavirus.

 

El personal de les àrees de serveis socials i d'ensenyament del Consell Comarcal ha fet la distribució de les targetes als municipis més grans de la comarca. A la resta de pobles seran els ajuntaments qui s'encarregaran de fer el repartiment entre les famílies beneficiàries. Amb l'import econòmic carregat en aquestes targetes de prepagament, les famílies podran únicament adquirir productes alimentaris.

 

Així, els Departaments d'Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies garanteixen, a través de l'habilitació de targetes moneder en un acord assolit amb l'entitat CaixaBank, els ajuts de menjador a l'alumnat beneficiari de les beques i a menors usuaris dels serveis d'intervenció socioeducativa amb servei d'àpat. En total a Catalunya són 140.000 targetes per a infants usuaris del servei de menjador i 20.000 per als menors usuaris dels serveis d'intervenció socioeducativa amb servei d'àpat.

Més notícies de la categoria Conca de Barberà