El grup The Penguins omple el pavelló del Casal de l’Espluga de Francolí

Les festes de Nadal del municipi segueixen amb el programa de més de 40 activitats
Al voltant de 450 persones van participar en un concert d’allò més dinàmic | cedida

 

Fa dues setmanes que l’Espluga de Francolí va posar en marxa el programa de les festes de Nadal, el qual inclou més de 40 activitats per a tota la població. El passat 23 de desembre es va celebrar l’esperat concert de The Penguins ‘Reggae per Xics’ al pavelló del Casal del municipi. Al voltant de 450 persones van participar en un concert d’allò més dinàmic que combinava ritmes i músiques jamaicanes amb cançons populars i infantils. Van acostar-s’hi famílies de tota la conca.

 

Altres activitats del Nadal a l’Espluga aquesta setmana

A banda de The Penguins, l’Espluga de Francolí ha celebrat altres activitats com l’espectacle d’animació musical del tió, que va omplir la plaça Montserrat Canals amb un ambient alegre i divertit i amb molts nens i nenes disposats a fer cagar un tió gegant. Els assistents van cantar cançons nadalenques i de caràcter popular junt amb els dos pastorets que s’encarregaven de dinamitzar tot l’espectacle. Al final, uns 300 infants van pujar a l’escenari a fer cagar el tió i van rebre múltiples regals.

 

El passat dia 27 de desembre, unes 120 famílies no van voler perdre’s el Parc de Nadal que va tenir lloc al pavelló municipal. L’espai comptava amb inflables, jocs de fusta, llits elàstics, jocs de construcció, tallers, llocs de lleure per als més petits i moltes més activitats destinades a la canalla.

 

Uns 300 infants van pujar a l’escenari a fer cagar el tió i van rebre múltiples regals | cedida

 

Avui, dia 28, s'ha celebrat, a la tarda, la Cursa de la Llufa, una popular cursa que destinarà els beneficis a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Així mateix, durant el matí d’avui i de demà, 29 de desembre, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí celebra, d’11.00 h a 13.00 h, el taller «El tió ens explica el secret del bosc», un taller de fanalets que va precedit d’un conte màgic que ens permet descobrir els secrets dels boscos i del tió.

 

Durant el cap de setmana, a més, se celebraran tres activitats: el dia 29 es farà l’última representació dels Pastorets de la temporada al teatre del Casal, la qual es televisarà pel Tac12 els dies 1, 2 i 6 de gener. Pel dia 30 estan organitzades una activitat d’escape room (la qual ja té totes les places cobertes) i la projecció del «Cuento de Navidad», una activitat d’accés lliure recomanada per a nens a partir de 7 anys.