Quim Torra celebra una trobada amb els membres de la candidatura de Junts per Montblanc

El President de la Generalitat va fer una visita a la vila amb motiu de la Setmana Medieval
Quim Torra i la candidatura de Junts per Montblanc van fer una passejada pels carrers del poble amb motiu de la Setmana Medieval | Cedida

 

Marc Vinya, l'alcaldable de Junts per Montblanc, es va trobar amb el President de la Generalitat de Catalunya, aquest diumenge 5 d’abril. La candidatura montblanquina va rebre a Quim Torra a l’entrada de poble i van anar amb ell al Molí del Mallol per fer-hi un cafè.

 

Vinya va traslladar totes les qüestions que han anat recollint dels veïns i veïnes al President per fer-lo coneixedor dels problemes que preocupen als vilatans. El candidat a l’alcaldia de Montblanc va explicar a Torra que «hi ha temes, com l’habitatge i el manteniment dels carrers, que ara mateix no s’estan tractant i que, també nosaltres com a veïns, ho estem patint dia a dia. Volem que la gent de Montblanc pugui viure amb comoditat i tenir tots els serveis necessaris a l’abast».

 

En aquesta trobada Torra va dir: «necessitem una gran victòria de Junts per Catalunya arreu del territori i recordeu que anem amb dues paperetes: la de les municipals a Montblanc i la del President Puigdemont al Parlament Europeu. Pel projecte nacional i pel projecte de la independència de Catalunya són molt importants aquestes eleccions».

 

Quim Torra clou la Setmana Medieval

El president de la Generalitat també va protagonitzar l’acte de cloenda de la 32a Setmana Medieval de Sant Jordi de Montblanc. En un acte celebrat a l’església de Santa Maria, es va dur a terme la representació de Les Corts Catalanes de 1414, un espectacle dirigit amb rigor històric, ple de poesia i bellesa. D’aquesta manera, els assistents van poder veure com eren les corts medievals que es feien a Catalunya.

 

En el marc d’aquest acte, el president Torra va rebre l’Espasa d’Honor de l’Associació Medieval, que va servir per tancar aquesta edició de la Setmana Medieval, després de 15 dies d’activitats de tota mena.

"AGENDA: Arriba un nou cicle de Visions 5.0 al Museu de la Vida Rural de l'Espluga" "El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà arriba al rècord dels 22.000 tastos"