Es posen a la venda les entrades pels principals espectacles de la Setmana Medieval de Montblanc

Es poden adquirir a trav茅s del web oficial o a les oficines de l鈥橝ssociaci贸 Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc

Ja es poden comprar les entrades pels principals espectacles de pagament de la Setmana Medieval 2020 de Montblanc. Aix铆 doncs, es poden adquirir les localitats per les sessions de la 鈥楻epresentaci贸 de la Llegenda de Sant Jordi, que tindran lloc el dissabte 25 d鈥檃bril a les 21.00 i a les 23.00 hores a la muralla, al passeig Joan i Alan铆s.

Tamb茅 estan a la venda les entrades d鈥檜n dels espectacles que es recuperen en aquesta edici贸 i que ha tingut molt bona acollida en anys anteriors. Es tracta de 鈥楲es Recreacions de la Vida Medieval鈥, que tindr脿 lloc en diversos escenaris del nucli antic el dissabte dia 18 d鈥檃bril. El mateix dia se celebrar脿 l鈥檈sperada vetllada de concerts de 鈥楲es Nits Malignes鈥.

Les entrades es poden comprar presencialment o 鈥榦nline鈥

Tots aquells que no es vulguin perdre els espectacles que ofereix la Setmana Medieval de Montblanc poden adquirir les entrades a trav茅s del web oficial de l鈥檈sdeveniment o de forma presencial a les oficines de l鈥Associaci贸 Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, situades al carrer Muralla de Sant Jordi, 35.

A les oficines, es poden comprar les localitats de dilluns i divendres, de les 16.00 a les 19.00 hores. Les entrades adquirides al web es poden imprimir a casa o b茅 guardar al tel猫fon m貌bil.

Per altra banda, els socis de l鈥Associaci贸 Medieval, que vulguin gaudir del descompte, han de comprar les entrades a les oficines de l鈥檈ntitat, tot acreditant-se. Durant la Setmana Medieval, tamb茅 es podran comprar a preu de soci al Punt d鈥橧nformaci贸 de la festa.

Nom茅s a l鈥檕ficina de l鈥橝ssociaci贸, tamb茅 es podran adquirir els tiquets per a 鈥楲a Bevenda鈥 que tindr脿 lloc el 17 d鈥檃bril, per a l鈥檈spectacle del 18 d鈥檃bril de 鈥楲a Llegenda de la Princesa i Sant Jordi鈥 i pel dinar de l鈥1 de maig.

Pel que fa al Sopar Medieval, un dels altres esdeveniments m茅s exitosos de la festa, les entrades es posaran a la venda a partir del dia 1 d鈥檃bril.

"馃憠Donaci贸 d'una pe莽a 煤nica al Museu i Forn del Vidre de Vimbod铆 i Poblet" "馃憠 L'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, es posiciona a favor de Carles Puigdemont"