Setmana Medieval de Montblanc.

Es posen a la venda les entrades pels principals espectacles de la Setmana Medieval de Montblanc

Es poden adquirir a través del web oficial o a les oficines de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc

Ja es poden comprar les entrades pels principals espectacles de pagament de la Setmana Medieval 2020 de Montblanc. Així doncs, es poden adquirir les localitats per les sessions de la ‘Representació de la Llegenda de Sant Jordi, que tindran lloc el dissabte 25 d’abril a les 21.00 i a les 23.00 hores a la muralla, al passeig Joan i Alanís.

També estan a la venda les entrades d’un dels espectacles que es recuperen en aquesta edició i que ha tingut molt bona acollida en anys anteriors. Es tracta de ‘Les Recreacions de la Vida Medieval’, que tindrà lloc en diversos escenaris del nucli antic el dissabte dia 18 d’abril. El mateix dia se celebrarà l’esperada vetllada de concerts de ‘Les Nits Malignes’.

Les entrades es poden comprar presencialment o ‘online’

Tots aquells que no es vulguin perdre els espectacles que ofereix la Setmana Medieval de Montblanc poden adquirir les entrades a través del web oficial de l’esdeveniment o de forma presencial a les oficines de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, situades al carrer Muralla de Sant Jordi, 35.

A les oficines, es poden comprar les localitats de dilluns i divendres, de les 16.00 a les 19.00 hores. Les entrades adquirides al web es poden imprimir a casa o bé guardar al telèfon mòbil.

Per altra banda, els socis de l’Associació Medieval, que vulguin gaudir del descompte, han de comprar les entrades a les oficines de l’entitat, tot acreditant-se. Durant la Setmana Medieval, també es podran comprar a preu de soci al Punt d’Informació de la festa.

Només a l’oficina de l’Associació, també es podran adquirir els tiquets per a ‘La Bevenda’ que tindrà lloc el 17 d’abril, per a l’espectacle del 18 d’abril de ‘La Llegenda de la Princesa i Sant Jordi’ i pel dinar de l’1 de maig.

Pel que fa al Sopar Medieval, un dels altres esdeveniments més exitosos de la festa, les entrades es posaran a la venda a partir del dia 1 d’abril.


Comentaris