L'Associaci贸 Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda tanca la temporada recordant els seus 30 anys

Un centenar de professionals assisteixen al tradicional Sopar de fi de temporada | L'entitat representa actualment el 86% del total de places hoteleres de la Costa Daurada
El president de l鈥橝ssociaci贸 Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, adre莽a unes paraules als assistents al sopar. | Cedida

 

L鈥Associaci贸 Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda celebra aquest 2019 els 30 anys de la seva creaci贸. Un centenar de professionals vinculats al m贸n de l鈥檋oteleria va assistir aquest dimarts, 15 d'octubre, al tradicional Sopar de final de temporada de l'associaci贸, un acte que va servir per commemorar les tres d猫cades de vida de l'entitat. L'esdeveniment, que es fa des de fa 21 temporades, es va celebrar a l'hotel Best Mar铆tim de Cambrils, reformat recentment.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Aprofitant que l鈥檈ntitat presidida per Xavier Roig est脿 de celebraci贸, la 21a convocat貌ria del sopar va estar marcada per la commemoraci贸 del 30猫 aniversari de l鈥橝ssociaci贸 Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. Aix铆, Roig va agrair la col路laboraci贸 i uni贸 de tot el sector hoteler durant aquests 30 anys i tamb茅 va donar les gr脿cies a la cadena Best Hotels i, m茅s concretament, a la direcci贸 de l'hotel Best Mar铆tim per la c脿lida vetllada que van organitzar per a tot el col路lectiu.

 

Indalesi Salas, propietari del Grup Palas, va rebre un reconeixement durant el 21猫 Sopar de fi de temporada de l'associaci贸. | Cedida

 

Homenatge a Ellen Luppens i Indalesi Salas

Aix铆 mateix, com ja 茅s habitual, durant el sopar es van retre diferents reconeixements a professionals i empresaris del sector. Aquesta vegada, es va realitzar un homenatge a la subdirectora del Medplaya Hotel Calypso de Salou, Ellen Luppens, i tamb茅 al propietari del Grup Palas, Indalesi Salas, als quals se鈥檒s va recon猫ixer la seva llarga traject貌ria dins del sector hoteler a la Costa Daurada.

 

Actualment, l鈥橝ssociaci贸 Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda la conformen 86 establiments associats dels tres municipis que configuren el nucli central de la Costa Daurada 鈥攅l 95% dels establiments hotelers de la zona鈥. Tots ells, representen el 86% del total de les places de la Costa Daurada i donen feina a m茅s de 10.500 persones.