GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Prop de 500 persones participen al Carnaval Xic's solidari de Salou

La recaptació es destinarà a l'Hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu per a la investigació i el tractament del càncer infantil
Al voltant de 500 persones participen del Carnaval Xic's solidari de Salou | Ajuntament de Salou

 

 

Per cinquè any consecutiu, l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou i la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou a través del Club Xic’s, han organitzat una nova edició del Carnaval Xic’s solidari. Una jornada festiva i carregada d'activitats amb el valor afegit de col·laborar en la lluita contra el càncer infantil.

 

D'aquesta manera, el Pavelló Salou Ponent va ser l'escenari d'aquesta iniciativa que es consolida any rere any al calendari familiar del municipi del Tarragonès. Prop de 500 xiquetes i xiquets van poder gaudir d'una xocolatada, maquillatge, una sessió de zumba, animació infantil i l'esperat concurs de disfresses, que va comptar amb la participació d'un centenar dels infants.

 

L'entrada al Pavelló tenia un preu de 2 euros, que seran destinats integrament a l'Hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu per a la investigació i el tractament especialitzat del càncer infantil.

 

 

 

 

 

Un centenar de xiquets participen al concurs de disfresses

El conjunt d'actes i activitats del Carnaval Xic's solidari va tenir el seu punt àlgid aquest passat diumenge, amb el concurs de disfresses infantil. L'acte més esperat, que va comptar amb la participació d'un centenar d'infants.

 

En aquesta edició, Martín Campillo i Guillermo Donkers es van endur el primer premi amb les seves disfresses de dinosaure. El segon  lloc va ser per la Daniela Julián posant-se en la pell de la mítica Audrey Hepburn a la pel·lícula 'Esmorzar amb diamants'. Mentre que Dylan Delgado va quedar en tercera posició amb una disfressa de Rocky de la 'Patrulla canina'. Tots els premiats han rebut un val per gastar als establiments de Salou amb un import de 100 euros, 75 euros i 50 euros, segons la posició obtinguda.

 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora d'Infància Júlia Gómez, i el president de l'Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí, Vicente Vilchez, van ser els encarregats de lliurar els premis a les nenes i els nens guanyadors.