GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cambrils brinda acompanyament emocional online als seus joves durant el confinament

El nou servei del departament de Joventut s'adreça a nois i noies d'entre 12 i 25 anys

Que els joves no se sentin sols en aquests dies que no tenen institut ni universitat i que no poden sortir de casa. Aquest és l'objectiu del departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, que acaba de posar en marxa un servei d'acompanyament emocional online adreçat als joves del municipi. El nou servei, 'Joventut t'acompanya, si vols', anirà a càrrec de la mateixa experta que ja està portant a terme els programes Akadèmia i Endolla't.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Sessions d'una hora amb grups de 4 o 5 joves

Les sessions es realitzaran en grups d'entre 4 o 5 joves a través d'Internet durant una hora, en la franja matinal de 10 a 13 hores. Les hores concretes de les sessions grupals es donaran a mesura que es vagin configurant els grups. Per poder tenir accés l'acompanyament emocional cal fer la inscripció a través del nou web de joventut.

 

Des del consistori apunten que tindran prioritat les inscripcions de persones joves d'entre 12 i 25 anys empadronades a Cambrils i que no formin part de cap programa emocional. En funció de la demanda i disponibilitat d'hores es donarà opció a la resta de persones interessades. La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, explica que han decidit oferir aquest nou servei perquè el moment demana mesures d'acompanyament més excepcionals que mai.

 

D'altra banda, davant les restriccions que suposa la crisi sanitària, des del Departament de Joventut es va valorar la importància de poder seguir oferint les sessions dels programes Endolla't (12 a 17 anys) i Acakadèmia (18 a 23 anys) en versió online als grups de joves que ja estaven realitzant aquesta formació emocional de manera presencial abans del confinament. Les sessions es van reprendre la setmana passada i han tingut una molt bona acollida entre les persones participants.

 

Nou web amb tots els serveis del Departament de Joventut

D'altra banda, aquesta setmana Joventut ha estrenat un nou web amb informació sobre tots els serveis que ofereix el departament, tant els que s'han posat en marxa durant aquests dies de confinament com els que es porten a terme habitualment de manera presencial i que es recuperaran tan aviat sigui possible.

 

Una de les novetats a destacar és que es podran fer gestions online a través de la pàgina. Entre les gestions que es podran fer una vegada acabi el confinament hi ha la reserva d'espais de l'Ateneu o les inscripcions online a les diferents activitats i/o projectes que s'ofereixen des de Joventut. Cal recordar que el departament manté el contacte directe amb les persones usuàries a través del correu joventut@cambrils.org i el perfil d'Instagram.