L'Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic sumen esforços per a la 12a edició de la Fira Marítima

Aquest matí s'ha signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament del municipi i el seu Club Nàutic

 

La signatura del conveni de col·laboració de la 12a Fira Marítima Costa Daurada s'ha signat aquest matí | Cedida
 

La signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic s'ha fet efectiva aquest matí al municipi protagonista, Cambrils. L'acte ha comptat amb la presència de Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils; Ana López, regidora de Promoció Econòmica de la Ciutat; Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils; i Jordina Gallinat, la gerent d'aquest últim. Amb aquest acte s'ha consolidat —encara més— la celebració de la Fira Marítima Costa Daurada, la qual apel·la a la sostenibilitat, el medi ambient, el reciclatge i les noves tecnologies.

 

Enguany se celebra la 12 edició d'una fira que, any rere any, assoleix xifres més que exitoses d'assistència. Del 3 al 5 de maig el Passeig Marítim de Cambrils s'omplirà d'expositors i activitats nàutiques i esportives relacionades amb el mar. Aquest és un dels principals objectius de la Fira, la qual pretén realçar els sectors de la nàutica a tot el públic.

 

Xerrades per a professionals, activitats esportives, demostracions de l'àmbit nàutic i molt més entre el programa d'activitats que oferirà la Fira Marítima Costa Daurada d'enguany. També es comptarà amb diversos actes solidaris organitzats per associacions com la Fundació Johan Cruyff o la presentació de l'edició que se celebrarà aquest any de la regata Carla, la qual se celebrarà a Cambrils al setembre. En els pròxims dies es podrà consultar de manera detallada el programa oficial de la 12a edició. 

 

Cambrils, municipi marítim

Un passeig marítim que t'atrapa amb les seves immillorables vistes, una exquisida oferta gastronòmica i la proximitat al mar són algunes de les característiques que converteixen a Cambrils en una ubicació predilecta per a celebrar la Fira Marítima. El municipi es converteix durant uns dies en l'epicentre dels fanàtics de les activitats nàutiques i marítimes. 

 

El Club Nàutic de Cambrils compta amb més de 50 anys d'història, en els quals ha acollit centenars d'activitats marítimes. El seu compromís amb la sostenibilitat social l'ha dut a ser impulsor de nombroses activitats esportives, d'oci i socials. Una d'aquestes és la seva col·laboració en el naixement de la Fira Marítima de Cambrils, sense la qual no seria possible seguir sumant edicions.

 

També et pot interessar...