La Generalitat pagarà el deute històric de l'Hospital Lleuger de Cambrils

S'ha aprovat el pagament del deute per la construcció del centre sanitari
L’Ajuntament de Cambrils cobrarà de la Generalitat el deute històric de l’Hospital Lleuger | Cedida

 

L'Ajuntament de Cambrils cobrarà de la Generalitat de Catalunya el deute històric de l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat del municipi de la Costa Daurada. El Govern ha aprovat el pagament per la construcció del centre mèdic en una reunió de govern.

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Cambrils. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

Paguen el deute de més de 2 milions d'euros

La Generalitat de Catalunya ha aprovat, en reunió de Govern, el pagament del deute amb l'Ajuntament de Cambrils per la construcció de l'Hospital Lleuger. En aquest sentit, es pagaran els 2.065.340,53 euros. El pagament d'aquests diners, els quals va avançar el consistori cambrilenc per pagar les obres de reforma i ampliació del centre d'atenció primària i construcció de l'Hospital Lleuger de Cambrils, posaran fi al deute que hi havia.

 

L'acord formal de signatura i el compromís ferm de pagament de la Generalitat arriba després de nombroses gestions entre l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i representants del Departament de Salut i CatSalut. 

 

En el Ple d'octubre de 2017 de l'Ajuntament de Cambrils es va aprovar una addenda complementària al conveni subscrit el 2006 amb el Departament de Salut de la Generalitat pel finançament de les obres del centre hospitalari cambrilenc. Finalment, amb l'aprovació per l'acord del Govern de la Generalitat de Catalunya, s'autoritza al CatSalut al reintegrament del deute pendent per l'excés d'obra realitzada que va assumir el consistori i la signatura del conveni per ambdues parts.

 

 

També et pot interessar: